Home / Ai incredere!

Ai incredere!

Am incredere!

 

 

ai incredere

Lumea toata de s-ar prabusi, eu as sta si as privi!

Pamantul de mi-ar fugi de sub picioare, as prinde aripi si as zbura cu nepasare!

De m-ar lovi un milion de “Nu se poate!”, as rade si-as merge mai departe!

Visele toate de mi s-ar narui, as cauta un alt sens si as indrazni, sa cred ca intr-o zi, tot mi se vor implini!

De m-as lovi in fiecare zi de inca un zid, mi-as concentra eforturile si as reusi, candva, cumva sa il daram! Candva, cumva l-as face scrum!

In orice zi lipsita de culoare m-as da si peste cap s-o-nveselesc, sa-i dau valoare!

Nici de s-ar duce lumea-ntreaga-n jos, n-as inceta sa cred intr-un destin frumos!

O guma mare de-as avea, n-as da “delete” la nimic din viata mea!

De mi s-ar da ocazia sa-mi iau viata de la zero, incepand din leaganul copilariei, n-as renunta la viata pe care o stapanesc acum. Nu pentru ca ar fi perfecta, ci pentru ca fiecare experienta m-a transformat in omul bun ce sunt acum!

Adesea vad in jurul meu persoane adanc ancorate in valtoarea grijilor si a neputintei, fiind incapabili sa vada bucuria ce sta chiar in fata lor. Uneori ma gandesc ca au trait atat de mult timp sub aceasta forma, incat au ajuns sa creada ca este singura forma existentiala pe care o pot aborda in lupta cu provocarile vietii.

Daca toti am intelege ca in viata nu trebuie sa ne luptam cu nimeni si cu nimic, ca razboiul este doar un virus stupid, menit sa il raneasca doar pe cel care il alimenteaza!

Daca am intelege ca am venit pe lume doar ca sa ne bucuram de frumusetile vietii, sa inotam in oceanul cunoasterii, sa impartim si sa primim iubire sincera, lumea ar fi un loc mai bun pentru fiecare, lumea ar fi vesela si plina de culoare!

Eu cred ca intr-o zi, fiecare va intelege menirea sa, o va urma si va dobandi fericirea la care a visat dintotdeauna!

Crede in frumusetea viselor tale, chiar daca par imposibile sau sunt doar banale. Atunci cand tu iti cauti fericirea fi constient ca si ea te cauta la randul sau! Succes!

Tu cum abordezi situatiile mai putin placute cu care te intalnesti? Ce anume ai  schimba si ce anume ai pastra din modul in care tratezi fiecare experienta de viata?

8 comments

  1. Gavrila Mihaela

    CRED IN ACELEASI VALORI IN CARE CREZI SI TU! Nu as schimba nimic din ceea ce spui! As adauga doar: Traieste frumos ziua de azi si asteapta cu incredere ziua ce vine!

  2. cu mare tristete …. dar TIMPUL vindeca toate ranile …..

  3. Sunt o optimista, poate ca nu mi-as schimba intamplarile din viata mea dar, mi-as dori sa pot avea o alta atitudine, fata de cei ce m-au iubit. Stiu ca am mai discutat chiar si in trecut acest aspect cu prietenii apropiati si am fost incurajata sa raman ceea ce sunt pentru ca “noi tocmai de aceea te placem” si totusi… eu cred ca m-am complacut in a ma lasa rasfatata, fara a oferi mai mult…macar acolo unde sufletul meu vibra. Am renuntat mult prea usor, mi-am inghetat sentimentele si am mers mai departe…Nu cred ca a fost OK nici pentru mine. Ciudat este ca totusi…in aceiasi conjunctura, chiar si dupa aceasta experienta, stiu ca tot asa as proceda! Stiu ca nu este bine dar as face aceiasi greseala pentru ca…asta sunt EU!

    • Nu exista bine si rau, diferenta o face modul in care tu te percepi. Ca iti doresti sa schimbi ceva la tine pentru ca simti ca nu ti se mai potrivesc vechile credinte, este un lucru minunat. Este important sa faci lucruri care se armonizeaza cu dorintele si simtirea ta. Ceea ce cred altii sau ceea ce vor altii de la tine, nu te defineste ca persoana. Tu esti cine esti si esti perfecta asa cum esti! Sa te accepti, sa te aprobi si sa te pretuiesti pentru ceea ce esti este un lucru vital. Suntem fiinte deosebite, in ciuda micilor imperfectiuni. In viata facem multe alegeri, dar cel mai mult conteaza sa alegem fericirea, sa alegem sa traim in armonie cu ceea ce nutreste sufletul nostru! Iti multumesc pentru vizita si pentru impartasirea propriilor trairi. Te mai astept. O seara linistita sa ai! 😀

  4. A crede si a avea incredere -este vital!-Isus ,a spus-dupa credinta ta ti se va da! Noi ne dorim,dar este doar o bucatica dintr-un pazzell-Forta suprema rezolva intregul
    -pazzell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *