Home / TE IUBESC! / Cand iubesti cu adevarat, viata devine un paradis inmiresmat!

Cand iubesti cu adevarat, viata devine un paradis inmiresmat!

Cand iubesti cu adevarat, viata devine un paradis inmiresmat!

Fiecare dimineata ma dezmiarda cu mirosul tau inconfudabil si fiecare ciripit ce se ascunde prin crengile copacilor de langa casa imi amintesc cat de minunat este sa ma trezesc ancorata in bratele tale.

Imi place sa simt mirosul de cafea si aroma de vanilie a ceaiului meu care se raspandeste ademenitor in casa indemnandu-ma sa ma ridic si sa ma indrept catre bucatarie.

Este atat de frumos sa gatim impreuna si sa ne luam pe furis lingurita din mana si ma bucur cand vad cum fiecare obiect de pe masa trece ca-ntr-un dans dintr-o farfurie intr-alta.

Imi place sa te admir pe furis si sa ma amuz pe ascuns de ciuful tau razlet si ochi-ti mici pititi de razele soarelui, iar tu, sa ma privesti in tacere in timp ce-ti savurezi micul dejun.

Ma bucur necuprins in cuvinte sa stiu ca eu sunt motivul pentru care surazi ca un copil nevinovat intrucat si tu esti de altfel motivul pentru care rasul meu este unul viu colorat.

Fiecare zi este noua si multe surprize si peripetii ne asteapta, dar faptul ca te am langa mine imi da si mai multa speranta si incredere in viata.

Simplul fapt ca esti prezent si iti pasa de tot ceea ce ne inconjoara imi este suficient sa simt ca suntem ca o pasare care zboara cu incredere cucerind intinsul cerului.

Separati suntem puternici, dar impreuna suntem de neoprit!

In ziua in care am inteles ca iubirea pe care o simtim nu ne leaga ci ne uneste, a fost ziua in care am inteles neintelesul vietii in doi!

Suntem doua spirite independente si libere in simtire care din fericire au avut norocul sa se intalneasca si sa isi recunoasca similitudinile.

Cand doi oameni oarecare din lumea aceasta imensa ajung sa se simta acasa unul in bratele celuilalt, ajungem sa intelegem ca nu exista coincidente si trairi la intamplare, ci exista acolo, undeva un plan mai mare care depaseste orice asteptare.

Este frumos sa traiesti in armonie cu tine insuti dar este si mai frumos sa impartasesti aceasta bucurie cu un om care vede lumea in aceleasi culori ca si tine!

Si stii ce mai cred? Cred ca in timp, dupa ce fluturasii se vor potoli, dupa ce ani multi pe calea vietii noastre se vor odihni, va veni o zi in care vom simti ca tot ceea ce a contat si inca mai conteaza in relatia de cuplu este acea bucurie nemarginita pe care o simtim cand ne imbratisam iubirea, care este un singur om dar care pare sa fie intreaga lume.

Pentru ca asa se intampla de fapt. Cand doi oameni isi croiesc un nou destin, totul se schimba si lumea in care traiesc nu mai este si lumea in care se iubesc.

De ce? Pentru ca fiecare devine lumea celuilalt, iar familia lor, caminul lor devine lumea lor speciala, lumea in care isi picteaza propriul basm.

Aici totul este posibil si iubirea nu are un sfarsit fericit ci este nemarginita, dainuind in timp!

Asa vad eu iubirea, dar tu? Tu cum o intelegi? Astept impresiile tale in caseta dedicata comentariilor.

De asemenea, te invit sa imi apreciezi pagina de facebook “Din suflet pentru suflet” pentru a fi mai aproape si a te bucura si de alte ganduri despre lume si viata.

Iti multumesc pentru vizita si te astept oricand cu drag!

Zile senine iti doresc!

About Alexandra Anamaria

Check Also

Ratacind pe potecile iubirii

Ratacind pe potecile iubirii ~Vis oriental~ In diminetile de vara parfumul florilor imi dezmiarda simturile …

Rasarim impreuna si nu lasam iubirea sa apuna! La momentul potrivit!

Rasarim impreuna si nu lasam iubirea sa apuna! La momentul potrivit! Ne-am nascut in aceeasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *