Home / Iti multumesc!

Iti multumesc!

Iti multumesc draga prietena, suflet pereche-mi esti!

 

 

draga prietena

In tine am gasit comori adanc adapostite, pe care nici tu nu le banuiesti. Langa tine am gasit sprijinul moral dupa care alergam, sutinerea pe care de ani de zile-o cautam, linistea si siguranta dupa care demult tanjeam.

Langa tine am invatat sa zambesc chiar si atunci cand un motiv real ca s-o fac, nu prea gasesc.

Tu, suflet pereche, mi-ai smuls valul ce-mi acoperea intelegerea, mi-ai rapit frica si mi-ai redat curajul, mi-ai dat putere si mi-ai spulberat mirajul, acel miraj stupid ce ma chinuia si inima-mi sfarama, acel miraj cum ca altfel nu se poate, tu l-ai distrus si l-ai aruncat departe.

Tu, m-ai tinut de mana atunci cand nimeni altcineva nu a mai facut-o, tu mi-ai dat incredrea ce candva, cumva, am pierdut-o.

Tu, esti cea care mi-a oferit un nou set de acuarele, ca sa sterg griul vietii mele, sa-ndraznesc din nou sa cred ca merit o viata fericita, ca pot sa zambesc din nou, ca este cu putinta.

Tu mi-ai stat alaturi, in inima si-n gand si m-ai ajutat sa fac primii pasi, d-abusilea, apoi alergand.

Tu ai reusit sa trezesti la viata, fetita speriata ce dormea tacuta in palatul sau de gheata, palat ce mi-a fost durere si incantare, binecuvantare, dar si inchisoare.

Iti multumesc pentru ca m-ai inteles perfect, ca m-ai luat ca atare, cu calitate si cu defect. Iti multumesc ca ai crezut in mine si in capacitatile mele, ca mi-ai ramas aproape, ca mi-ai daruit clipele, clipe pe care desi inca nu le-am numarat, sunt cea mai mare comoara pe care pana azi, langa tine, am adunat.

Originals

Iti multumesc ca te-ai varat in viata mea si ai vazut in mine acel ceva, pe care demult asteptam sa-l vada cineva.

In fata ta, am dezarmat si pentru prima data cineva, m-a inteles si nu m-a judecat, pentru prima data cineva a vazut si a apreciat.

Poate ca timpul sau experientele de zi cu zi nu-mi permit sa-ti ofer suficient recunostinta mea si stiu si eu si stii si tu, ca-mi vine greu, sa-ti spun direct ce am de spus, dar cel mai mult apreciez ca nici macar nu este nevoie sa o fac.

Cuvintele nu-mi sunt atat de necesare, pentru ca tu ma simti si ma-ntelegi fara-ncetare. Cand ma gandesc la tine imi dau seama ca a dat norocul peste mine si stiu ca-n lumea larga de-as pleca, suflet ca al tau nu as gasi, dar nici n-as cauta. Tu, imi esti de-ajuns.

Iti doresc vesnic sa fi fericita, de iubire-nvaluita, de noroc, in fiecare seara sarutata si de suflete nobile mereu inconjurata. Sa ai parte doar de bucurii si rasetele sa ti se-nnoade-n chip, mii. Sa ai motiv in fiecare zi ca sa zambesti, visele toate sa ti le-mplinesti si langa sufletul tau, mereu sa m-adapostesti.

Iti multumesc pentru ca existi si faci parte din viata mea si multumesc si celor care te-au adus in calea mea.

Fiecare om intalneste macar o data in viata, un om minunat pe care-l astepta dintotdeauna, nu neaparat pentru ca ar avea nevoie de el ca sa obtina ceva, ci pentru a avea cu cine sa-si imparta pretioasele amintiri, pentru a sti ca acolo undeva, cineva te va asculta, te va intelege si te va indruma. Eu sunt convinsa ca am intalnit acest suflet minunat si ma bucur sincer ca s-a intamplat.

Ma rog ca fiecare dintre noi sa aiba parte de o asemenea binecuvantare, sa aiba si un alt tip de suflet pereche care sa-l umple de veselie si incantare. Si daca sunteti norocosi, ca mine, veti observa in jurul vostru nu doar unul, ci mai multe suflete pereche.

Tu ai intalnit o astfel de persoana? Si daca da, ce este atat de special la ea? In ce forma ti-a schimbat trairea? Pentru ce i-ai multumi? Astept raspuns.

3 comments

  1. Am intalnit mereu in calatoria mea ”puncte de sprijin” care mi-au ridicat moralul si m-au ajutat,
    Sufletul pereche … ei, asta-i alta POVESTE!

  2. Prietenii sunt precum piesele unui puzzle. Daca iti pierzi unul dintre prieteni, puzzleul nu va mai fi intreg niciodata. As vrea sa stii ca tu esti una dintre aceste piese in viata mea, pe care nu imi permit sa o pierd. Iti multumesc , Alexandra !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *