Home / ARTICOLE / Puterea destinului

Puterea destinului

Puterea destinului

Cred in puterea destinului, dar cred mai mult in puterea mea de a-l ajuta sa fie unul frumos si luminos!

Nu stiu daca exista destin sau nu, unii sunt pro, altii sunt contra.

Indiferent daca exista sau nu ceva prestabilit stiu sigur ca nu tot ceea ce traim ne este doar menit si ca intr-o buna masura ne alegem anumite experiente.

Daca azi vreau sa port sandale, desi am vazut la meteo ca s-ar putea sa ploua, imi este greu sa cred ca am racit pentru ca mi-a fost menit sa ma plimb prin balti si sa ma ud.

Daca alegeam perechea de adidasi acest lucru nu se mai intampla.

Singurul lucru care se poate sa fi fost menit este ploaia. Manifestarea acelei realitati nu statea sub semnul vointei mele.

Uneori credem ca nu reusim ceva pentru ca ‘asa ne-a fost menit’, dar cand reusim, meritul ne apartine desigur. ūüėČ

Eu cred ca exista un echilibru intre dorinta, vointa si menire. Uneori nu ni se implinesc anumite dorinte, insa primim binecuvantari atat de uimitoare incat nimic altceva nu mai conteaza.

Alteori ne dorim foarte mult un lucru si pentru ca ne mobilizam, cautam solutii, idei, cerem ajutor, reusim ce ne-am propus.

Ai observat ca exista si momente in care ne dorim mult un anumit lucru si nu reusim sa il obtinem. Sau il obtinem, mai tarziu, in alte circumstante, sub o alta forma? Eu cred ca exista Cineva, undeva, care ne protejeaza din umbra, care ne scuteste de trairea unor experiente care nu ne sunt benefice.

Ca exista sau nu un destin, habar nu am, insa stiu, in adancul sufletului stiu, si probabil ca si tu stii, ca in fiecare dintre noi exista puterea de a contribui la infrumusetarea trairilor personale in fiecare zi.

In  fiecare dintre noi exista puterea de a alege modul in care vrem sa traim si sa simtim experienta vietii.

In fiecare dintre noi exista curajul necesar surmontarii oricarui obstacol precum si credinta ca vom reusi sa ne gasim drumul spre autodepasire.

In fiecare dintre noi exista motivatia care sa ne sustina dorinta de a deveni ‘mai intelepti’ in fiecare zi.

In fiecare dintre noi sta puterea de a ne ajuta pe noi dar si pe ceilalti, exista puterea de a oferi si primi suport emotional si nu exista nicaieri scris in vreun destin ca aceste forte sufletesti se pot vreodata risipi sau evapora din inimile noastre!

In fiecare dintre noi se gaseste un ocean nesecat de iubire neconditionata cu care putem vindeca trairea altora dar si pe a noastra!

Atata timp cat in interiorul nostru exista iubire, exista in mod automat promisiunea unei calatorii de viata fericita!

Si chiar daca ar fi sa existe un destin, eu aleg sa cred ca desi povestile noastre de viata sunt diferite, tuturor ne-a fost ‚Äúpredestinat‚ÄĚ sa fim fericiti si pretuiti, iar daca vreunul din noi rataceste drumul catre implinire, acolo sus, Cineva, va avea grija sa il reorienteze intr-o asa maniera incat sa isi poata celebra bucuriile care i-au fost rezervate.

Nu degeaba se spune ca ce este al tau este pus de-o parte!

In ceea ce priveste aceasta afirmatie, vreau sa cred ca binecuvantarile ce ne-au fost promise la nastere vor fi indubitabil onorate, indiferent de momentul la care ne vor fi livrate!

Deci, undeva, cumva in felul meu,  imi place sa cred ca exista un destin al meu, pentru ca de-a lungul timpului am trait experiente uimitoare care s-au datorat unor coincidente fabuloase pe care eu le consider a fi sincronicitati, adica alinirea dorintelor mele cu planul divin.

Nu vad destinul ca fiind ceva static, ci mai degraba ca pe ceva dinamic care se remodeleaza constant in asa fel incat sa imi culeg bucuriile pe care viata mi le-a promis si pe care le merit din plin si pe care le voi primi la momentul oportun.

Unii oameni pot simti ideea existentei unui destin ca fiind o stransoare din care nu se pot rupe, dar eu am inceput sa o vad ca pe o eliberare, pentru ca imi sustine credinta conform careia o forta divina se ingrijeste de binele nostru si tine socoteala in asa fel, incat fiecare dintre noi sa isi poata celebra fericirea ca rezultat al modului in care ne-am ingrijit de infrumusetarea si ocrotirea florilor din gradina sufletelor noastre.

Tu ce parere ai cu privire la existenta sau absenta unui destin? Astept raspunsul tau.

In continuare iti recomand articolele:

Daca iti plac postarile mele le poti distribui sau imi poti aprecia pagina de facebook Din suflet pentru suflet pentru a fi mai aproape si a te bucura si de alte ganduri despre lume si viata.

Iti multumesc pentru vizita si te mai astept!

About Alexandra Anamaria

Check Also

De ce este important sa fii inconjurat de oameni optimisti?

De ce este important sa fii inconjurat de oameni optimisti? Traim inconjurati de oameni, interactionam …

Exista lucruri care conteaza mai mult!

Exista lucruri care conteaza mai mult! Exista momente in viata fiecarui om in care realizeaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *