Home / Si ce daca? Meriti mai mult!!!

Si ce daca? Meriti mai mult!!!

Si ce daca…

 

 

si ce daca

Si ce daca ai cazut si te-ai ranit? Maine e o noua zi, deci e timpul sa te ridici!

Si ce daca ai crezut in ceva ce nu s-a realizat? Asa a fost sa fie, sa ai ceva de invatat.

Si ce daca ai fost dezamagit de persoanele la care tineai cel mai mult? Probabil ca ei nu te pretuiau pe cat ii pretuiai sau poate ca pur si simplu nu au putut sa-ti ofere mai mult, atat cat ai fi vrut tu.

Si ce daca ai pierdut lucruri sau fiinte importante? Poate ca maine vei realiza ca nu erau atat de semnificative pe cat pareau, iar pierderea lor va aduce in viata ta ceva cu mult mai bun decat ti-ai fi putut imagina vreodata.

Si ce daca n-ai primit marirea de salariu la care visai? Poate ca altcineva avea nevoie de acei bani mai mult decat tine, sau poate ca in viitor te asteapta o marire in functie si nu doar o simpla marire de salariu.

Si ce daca lucrurle nu iti ies intotdeauna asa cum iti doreai…Se spune ca atunci cand ceva nu-ti iese asa cum vrei se intampla pentru ca viata iti pregateste altceva. Adesea iti pregateste ceva mai bun decat ti-ai fi putut imagina.

Oare nu ar fi mai simplu daca am lua lucrurile cu ceva mai multa toleranta si rabdare? Nevoia de a controla tot ce se intampla in viata noastra ne consuma energia si nu ne aduce nici un profit. Cred ca e timpul sa luam o mica pauza, sa inspiram adanc si sa lasam lucrurile sa curga de la sine. Poate ar trebui sa avem mai multa incredere in noi si in capacitatile noastre de a gasi solutia potrivita la momentul potrivit.

Asa cum am spus mereu teama paralizeaza, relaxarea elibereaza. A te lasa cuprins de focul grijilor si al temerilor nu este cea mai inspirata alegere. O minte odihnita va fi intotdeauna capabila sa se elibereze de blocaje si va procesa infornatia intr-o maniera constructiva si eficienta.

Asadar apara-ti mintea si inima de musafirii nepoftiti. Hraneste-le cu ganduri pozitive si sentimente nobile.

Meriti tot ceea ce este mai bun de la viata, indubitabil!

Tu ce crezi ca meriti?

Originals

4 comments

  1. Tot ceea ce primesc de la viata azi … ma ajuta sa depasesc obstacolele … maine!

  2. Ma gandesc ca trebuie sa fi declansat ceva articolul acesta…

    Stii.,.. sharing is love

    Albert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *