Home / ARTICOLE / Vine o zi cand vrem sa impartim si tristeti si bucurii!

Vine o zi cand vrem sa impartim si tristeti si bucurii!

Vine o zi cand vrem sa impartim si tristeti si bucurii!

Vine o zi cand vrem sa impartim si tristeti si bucurii!

Si da, vine o zi cand vrem sa impartim si tristeti si bucurii!

In fiecare dintre noi sta ascunsa in tacere dorinta de a trai ziua in care ne vom dori sa impartim si tristeti si bucurii.

Desi ne place sa ne indragostim, sa simtim fluturi in stomac, sa zburdam de bucurie dupa ce ne despartim de cel drag la ceas de seara, desi inima tresalta de fiecare data cand ii auzim vocea sau numele rostit, desi abia asteptam sa il intalnim pentru a-i povesti toate lucrurile bune pe care le-am reusit, pur si simplu vine o zi cand vrem sa impartim si tristeti si bucurii.

Vine o zi in care dragostea se maturizeaza si se transforma in iubire, iar acea iubire ne cucereste temerile si ne da curajul sa ne deschidem cu adevarat sufletul in fata celui drag.

Vine o zi in care vrem sa fim noi in toate formele noastre, machiate sau doar aranjate, surazatoare sau doar simplu zambitoare.

Vine o zi cand latura sensibila ne cucereste simtirea si isi arata vulnerabilitatea in toata splendoarea sa, fara sa se teama o clipa ca s-ar putea indoi cineva sau ca ar putea regreta increderea cu care se manifesta.

Vine o zi cand sufletul nostru vrea sa simta ca acel cineva ii va sta aproape in orice situatie, fara obiectii si scuze.

Este ziua in care sufletul simte ca merita sa se odihneasca la pieptul unui alt suflet, un suflet pe care il considera demn de minunatia sa.

Ca recunoastem sau nu, prin prisma experientelor anterioare, majoritatea tindem sa ne securizam sufletul in interiorul unei armuri pe care o purtam cu mandrie si incredere, de teama sa nu cumva sa mai fie zgariat vreodata de nesabuinta celor care nu au reusit sa ne cunoasca cu adevarat.

Cu toate acestea, tanjim si cautam in tacere in oamenii pe care ii intalnim acele suflete speciale in fata carora sa ne putem da jos armura, pentru ca ne-o vom dat jos cu un maximum de incantare si o uimitoare usurare atunci cand ii vom gasi.

Vine o zi cand pur si simplu obosim sa traim dupa legile nescrise ale lumii si cautam sa gasim acele suflete care rezoneaza cu noi, acele suflete alaturi de care putem trai viata in armonie, impartind si tristeti si bucurii.

De obicei aceasta zi este incununata de emotia vibranta a unui “DA” sfios dar bucuros rostit la primirea unui inel stralucitor, martor necuvantator al fericirii celor doi indragostiti.

Cred ca ziua in care vom fi cu adevarat dispusi sa impartim in egala masura si tristeti si bucurii, este ziua in care sufletul nostru va fi cu adevarat pregatit pentru o noua etapa, este ziua in care incetam sa ne mai temem de necunoscut, este ziua in care inima indrazneste sa creada din nou in iubire, simtind ca am gasit in sfarsit un loc de taina in care sa ne odihnim sufletul avand speranta ca totul va fi bine. Si va fi bine! Este bine! 😀

Tu ce parere ai in acest sens? Crezi ca viata impartasita cu cineva are aceleasi culori cu viata traita in deplina independenta? Astept raspunsul tau in caseta dedicata comentariilor.

Ti s-a parut util acest articol? Daca da, il poti distribui. Nu se stie niciodata pe cine ar putea inspira. 😉

Daca iti plac postarile mele te invit sa imi apreciezi pagina de facebook “Din suflet pentru suflet” pentru a fi mai aproape si a te bucura si de alte ganduri despre lume si viata.

Iti multumesc pentru vizita si pentru lectura! Zile cu Soare in suflet sa ai!

About Alexandra Anamaria

Check Also

Puterea destinului

Puterea destinului Cred in puterea destinului, dar cred mai mult in puterea mea de a-l …

De ce este important sa fii inconjurat de oameni optimisti?

De ce este important sa fii inconjurat de oameni optimisti? Traim inconjurati de oameni, interactionam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *